Rente Nieuws


Kan ik mijn ouders meer armslag geven?
De ouders moeten het kind ieder jaar rente betalen over de lening. Die rente is belastingvrij. De lening telt bij het kind mee als vermogen, want het is .

Prijsstijging van akkerbouwgrond is hoger dan van grasland
Het aantal grondtransacties is stabiel gebleven. Dit is een gevolg van de lage rente die ook vraag naar grond van investeerders aantrekt. Zij kunnen .

In het nieuws
En let op: dankzij de lage rente is lenen nu nog extreem goedkoop. Die studieschuld gaat een stuk zwaarder wegen als de rente zou stijgen. Wie een .

Gezinnen eurozone sparen minder dan ooit
'In de eerste plaats is de rente als gevolg van het soepel monetair beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) zeer laag. Vooral in de kernlanden is .Ing bank verhoogt hypotheekrente 2007 4 19
hypotheekrente ING Bank verhoogt als gevolg van de ontwikkelingen op de kapitaalmarkt met ingang van donderdag 19 april 2007 haar tarieven voor hypotheken.


De hypotheektarieven voor de rentevaste periode van 1 tot en met 20 jaar worden verhoogd met 0,1%. De rente voor een hypotheek met NHG garantie voor 5 jaar komt hiermee op 5,3%. Voor 10 jaar bedraagt het rentetarief nu 5,4%.

Bron: De Pers 19 april 2007